Programoversigt

TV programmer i dag

Her på dintvguide.dk importerer vi data fra en lang række af forskellige Tv-programmer. Det gør vi, så du kan finde en TV guide, for lige præcis den kanal du søger til. Hver dag henter vi data fra over 55 forskellige kanaler for flere dage ad gangen, som tilsammen normalt indeholder over 10.000 Tv-programmer. Du er højst sandsynligt ikke interesseret i alle sammen, så derfor har vi lavet denne side, hvor du kan se en programoversigt. Det er en liste over alle de Tv-kanaler, vi henter data fra.

Når du klikker dig ind på en bestemt Tv-kanal, så vil du kunne se en TV guide for dags dato og nærmeste fremtid.

DR programoversigt

Fra begyndelsen af 2020, hvor DR valgte at begrænse sig til tre Tv-kanaler, indeholder DR programoversigten deres tre flow-tv-kanaler. De viser nu Tv-kanalerne DR1, DR2 og DR Ramasjang i dit tv, og vi har en programoversigt for alle tre kanaler.

Hvis du er til nyheder, Søren Ryge, en gang Matador eller hvis du vil se Dora og Gurli Gris, så er det DR’s programoversigt, du bør kigge nærmere på.

TV2 programoversigt

På programoversigten for TV2 finder du en række af kanaler med forskelligt indhold. Du finder en masse nyheder og vejrudsigter på hovedkanalen TV2 samt TV2 News. På TV2 Charlie finder du en masse gode serier og andet underholdning. Hvis du er til programmer der handler om udelivet, så bør du tage et kig på TV2 Fri. Hvis du har lyst til et godt grin, så er TV2 Zulu som regel en garant for dette.

Følger du med i populære sportsgrene som f.eks. fodbold, tennis eller cykling eller noget af alt det andet slags sport i TV? Så kan du med fordel tage et kig på enten TV2 Sport eller TV2 Sport X.

Udenlandsk indhold

Søger du indhold der rækker ud over en dansk TV programoversigt? Så har vi naturligvis også en lang række Tv-kanaler, hvor de viser udenlandsk indhold. På TV3’s TV guide finder du en stor samling af populære internationale Tv-programmer. Du kan også tage et kig på Discovery Channel, hvor du helt sikkert kan finde mange Tv-programmer, hvorfra du får en masse ny viden.

Kanal 5’s TV guide kan du se danske underholdningsprogrammer, men de har også en masse forskellige internationale Tv-serier. Hvis du f.eks. er til kæmpehittet The Big Bang Theory, så må du ikke undgå at tune ind på Kanal 5.

Der findes selvfølgelig en masse andre forskellige Tv-serier, underholdningsprogrammer og ikke mindst en masse film, du kan se. Så nu er der bare tilbage at klikke videre til de kanaler, som du kan se i dit fjernsyn. Før eller siden vil du helt sikkert støde på noget, som du har lyst til at se.

Rigtig god fornøjelse.