Ingen programmer fundet

Ingen programmer fundet

Ingen programmer fundet

Ingen programmer fundet

Ingen programmer fundet

Ingen programmer fundet

Ingen programmer fundet

Ingen programmer fundet

Ingen programmer fundet

Ingen programmer fundet

Ingen programmer fundet

Ingen programmer fundet

TV guide

Hos dintvguide.dk mener vi, at en TV guide skal være simpel, overskuelig og ikke fyldt med en masse irrelevant indhold. Vores mål er, at vise det indhold du søger, så hurtigt som det er muligt. Det er f.eks. grunden til, at denne tekst er placeret EFTER TV guiden, som du finder ovenover.

Da de fleste søger en TV guide over alle kanaler samlet på et sted, så er det præcis, hvad du finder på denne side.

Programoversigt

Hvis du ikke kan finde en TV guide for den kanal, du leder efter, så har vi lavet en programoversigt, hvor du kan finde alle de kanaler, vi tilbyder en TV guide for. På denne side vil du hurtigt kunne finde den ønskede kanal.

Skulle vi mod forventning ikke vise lige præcis den Tv-kanal, du leder efter, så er du meget velkommen til at kontakte dintvguide.dk. Så vil vi undersøge, om det er muligt i fremtiden at inkludere din ønskede Tv-kanal også.

Dagens TV program

Når du klikker dig ind på en TV guide for din ønskede Tv-kanal, så vil du finde dagens TV program. Her vil du kunne se alle de programmer, som Tv-kanalen viser fra tidlig morgen til sen aften og nat. Når du er inde på en bestemt kanal, så viser vi også dagens TV program for de næste 2-3 dage. Derved kan du også holde dig opdateret, hvis det er en af de næste par dage, du planlægger at se noget i TV.

TV guide app

Du kan sikkert finde flere forskellige TV guide app’s på internettet, som viser en programoversigt for dine TV-kanaler. På Dintvguide.dk har vi valgt ikke at lave en app, men vi har i stedet for gjort hele hjemmesiden mobilvenlig. Det betyder, at du kan bruge dintvguide.dk på alle dine enheder, uanset om det er mobil, tablet eller en computer. Derved kan du bruge vores TV guide hver gang i stedet for at skifte mellem flere forskellige.

Vi ved godt, at når du bruger din smartphone til at se en TV guide, så vil du højst sandsynligt ikke forstyrres af en masse andet indhold. Derfor arbejder vi løbende på at tilpasse oplevelsen for smartphone- og computerbrugere. På den måde kan vi hurtigst muligt tilbyde dig lige præcis det indhold, du søger.

TV guide DR

Hvis du har et TV, så har du helt sikkert også adgang til alle DR-kanalerne. Du kan dog kun finde 3 DR-kanaler i almindeligt flow-tv nemlig DR1, DR2 og DR Ramasjang. Det skyldes, at DR fra 2. januar 2020 valgte at flytte nogle af deres kanaler over til kun at blive streamet over internettet. DR3 og DR Ultra, som du tidligere har kunne se i dit TV, kan f.eks. nu kun ses via streaming.

TV guide TV2

Her på siden kan du finde en TV guide til alle TV2’s række af kanaler. Er du til Go’ Morgen Danmark, nyheder og vejrudsigter, så bør du tage et kig på hovedkanalen TV2. Er du mere til gode serier, gode film eller har du lyst til et godt grin med en masse comedy? Så kan du tage et kig på TV2 Zulu.

Du kan også få dit daglige fix af sport i Tv’et ved at tune ind på sport kanalerne TV2 Sport og TV2 Sport X.

TV guide TV3

Viasat har en hel række af TV3-kanaler, men hvilke af dem, du har adgang til, afhænger af din nuværende TV-pakke. Hvis du har basispakken, så kan du se de populære kanaler TV3, TV3 Plus og TV3 Puls. Hvis du har valgt totalpakken, så har du også adgang til TV3 Sport HD og TV3 Max HD.

Det er ikke påkrævet, du har en pakke hos Viasat, da du kan finde alle kanalerne hos f.eks. Boxer.