TV guide DR1

17. april

  18. april

   19. april

    20. april

     DR1 er hovedkanalen af Danmark Radios i alt 3 Tv-kanaler. Tv-kanalen har eksisteret i rigtig mange år, så vi har nok alle på et eller andet tidspunkt været seer af denne kanal. DR1 er også en af de kanaler, hvor du flere gange om dagen kan se nyheder og vejrudsigter. På TV guide DR1 vil du hver morgen kunne se TV-avisen omkring kl. 08:00, hvor du kan se dagens friske nyheder. Kanalen har også en daglig Tv-avis om aftenen omkring kl. 18:30. På hverdage har de ekstra Tv-aviser både kl. 12:00 samt kl. 16:00.

     På TV guide DR1 kan du finde mange populære programmer, som du højst sandsynligt allerede har hørt om. Du kan f.eks. se underholdningsprogrammer som Bonderøven, hvor du kan se hvordan livet på en bondegård blev levet, før de nymoderne maskiner og teknologier blev til. Du vil også kunne finde programmer med Søren Ryge, som altid er god for en masse gode råd og viden om naturen og især din have. Derudover vil du også kunne finde programmer som Antikkrejlerne, ’Kender Du Typen?’ og Hammerslag.

     Indeholder TV guide DR1 ikke, hvad du søger?

     Hvis du f.eks. leder efter X Factor, så vil du ikke længere kunne finde dette program på Danmark Radios Tv-kanaler. Rettighederne til dette underholdningsprogram er nemlig overdraget til deres konkurrenter fra TV2. Savner du dommere som Blachman, Oh Land og Ankerstjerne, eller vil du bare se alle auditions, liveshows og finaler? Så skal du i stedet tune ind på TV2, hvor Sofie Linde guider dig igennem programmerne som vært.

     Hvis du søger lignende programmer, så er det også værd at tage et kig på søsterkanalen DR2. Her finder du Tv-programmer der er målrettet til cirka samme målgruppe som DR1.

     DR1’s TV guide er lidt forskellig når vi sammenligner hverdage og weekender, så for at være sikker på om der kommer noget for dig, så bør du kigge TV guiden igennem for flere dage af gangen.