TV guide TV2

18. maj

  19. maj

   20. maj

    21. maj

     Denne side indeholder en TV guide til TV2’s hovedkanal. Kanalen er en del af TV2’s samlede portefølje af TV kanaler. Normalt har TV2 et fundament, hvor de starter op tidligt om morgenen med det populære program ”Go’morgen Danmark”. Her starter dagen op med friske morgennyheder blandet med en række indslag relevante for dagen. Det kan f.eks. være nyttige informationer, interviews, idéer til mad osv.

     Lidt senere på dagen, hvilket normalt er omkring formiddag/middag, vil der blive stillet om til nyheder for regionerne. Her vil du kunne se lokale nyheder for den region, du er placeret i. Ofte vil du også kunne se indslag der foregår i en lokal by placeret i din region.

     Efter programmet med regionale nyheder og indslag er overstået bliver der som regel stillet om til diverse TV serier, som vil køre henover eftermiddagen. Dette kan være alt fra udenlandske dramaserier til danskproduceret indhold. Det er forskelligt, hvilke serier der bliver vist, men de kører som regel frem til sen eftermiddag. Herefter vil TV2 stille over til indslag som nyheder og informationer om vejret. Der vil både være regionale og nationale nyheder.

     Når nyheder og vejr er overstået omkring tidlig aften, og vi derefter begynder at bevæge os over i primetime, sender TV2 ofte danske udsendelser, underholdningsprogrammer eller, som TV2 ofte kalder det, ”en god film uden afbrydelser”.

     Populært indhold

     Populære underholdningsprogrammer kan f.eks. være X factor og Landmand søger kærlighed. Når vi kommer hen ad sen aften, normalt omkring kl. 22, vil du også kunne finde TV2’s store succes Natholdet, hvor du flere gange om ugen kan se sjove klip og indslag sammen med Anders Breinholt assisteret af aftenens medvært. TV guide TV2 vil som regel slutte af med diverse serier fra både Danmark og udlandet. Disse serier kører ofte hen over midnat, så du vil ofte kunne se indhold på TV2 et par timer inde i den nye dag der er begyndt.

     Indeholder TV guide TV2 ikke, hvad du søger?

     Så har vi lavet en programoversigt til at tjekke de andre programmer ud. Her vil du højst sandsynligt finde noget der falder i din smag.