TV guide TV3

17. april

  18. april

   19. april

    20. april

     TV guide TV3 indeholder en liste over udsendelser, som du kan forvente at se på TV3. Dette er kanalen, hvis du er træt af at se nyheder og vejrudsigter og bare gerne vil se en god film eller serie.

     TV3 viser som regel en hel masse underholdningsprogrammer fra morgen til aften. Du vil kunne finde en masse danske og udenlandske TV serier. Kanalen viser som regel også en eller flere film sent på aftenen fra omkring kl. 21.

     Da kanalen køber rettigheder til en masse udenlandske film og serier, vil du sandsynligvis se en masse reklamer. Det kan til tider være irriterende, men det er desværre nødvendigt. Til gengæld har du mulighed for toiletbesøg og diverse ærinder, i stedet for at være tvunget fast til skærmen i et bestemt stykke tid.

     TV3 vil ved højtider højst sandsynligt indeholde en masse sæsonbetonet indhold. Op til jul vil kanalen f.eks. sende en række julefilm, som normalt indeholder alle de bedste klassikere. Hvad er f.eks. en jul uden ”Alene Hjemme”?

     Populært indhold

     TV3 sender mange programmer, som du helt sikkert har hørt om før. Det kan f.eks. være underholdningsprogrammer som Luksusfælden, Masterchef (både danske og udenlandske) og ikke mindst The Kardashians. Faktisk har TV3 en hel del serier og underholdningsprogrammer som du ikke finder på andre kanaler.

     I weekenderne fredag, lørdag og søndag sender TV3 ofte flere film end TV serier. Derfor vil du hurtigt kunne få tiden til at gå i disse dage, da du hurtigt kan blive fanget af en film her. Ligesom det er tilfældet med underholdningsprogrammer, så har kanalen en lang række film, som du ikke finder på andre kanaler.

     TV guide TV3 holder sig altid opdateret om indhold på kanalen, så hvis du mangler en god serie eller en medrivende film, så er du kommet til den helt rigtige side.

     Indeholder TV guide TV3 ikke, hvad du søger?

     Hvis du ikke kan finde noget interessant indhold at se, så kan du bruge vores programoversigt til at tjekke de andre programmer ud.