TV guide Viasat

Viasat er ikke bare én kanal, men derimod er det en samling af mange kanaler. Hvis du har et Viasat-abonnement, så har du valgt mellem 3 forskellige pakker. Basis, mellem eller total-pakken. I TV guide Viasat viser vi indhold fra alle kanaler fra alle pakker, så du hurtigt kan danne dig et overblik. Der kan dog være nogle kanaler, som vi endnu ikke har på siden. Dintvguide.dk arbejder dog hele tiden på at inkludere flere nye kanaler. Hvis du mangler en specifik kanal, så er du meget velkommen til at kontakte dintvguide.dk.

Søger du en komplet oversigt over, hvilke kanaler der er inkluderet i Viasats pakkeløsninger, så kan du se dem alle på Viasats egen hjemmeside Viasat TV-pakker.

Populært indhold

Da Viasat er en samling af meget forskelligt indhold, er det svært at sige noget generelt om populært indhold. Men uanset hvilken pakke du har valgt, så vil der helt sikkert være noget til enhver smag.

Viasat har i deres pakker også deres egne kanaler. Du kan f.eks. se en masse film på kanalerne Viasat Film Premiere HD, Viasat Film Action HD, Viasat Film Hits og Viasat Film Family. Derudover kan du også finde en kanal dedikeret til serier på Viasat Series.

Er du mere til sport, så bør du tune ind på kanaler som Viasat Live og Viasat Ultra HD. Kan du ikke få nok af sport, så kan du også tjekke 6:eren, Canal9, TV3 Sport HD og TV3 Max HD ud.

Leder du efter ny viden i din TV guide Viasat? Så er de tre kanaler Viasat History, Viasat Nature og Viasat Explorer fantastiske til lige netop dette formål.

Indeholder TV guide Viasat ikke, hvad du søger?

Hvis du ikke finder noget interessant indhold på TV guiden for Viasat, så kan du altid kigge vores programoversigt igennem. Her finder du en oversigt over alle de kanaler, vi viser indhold fra.